Back to Top

Billiga maskeradkläder

Added on inmaskeradkläder
Kr0.00

Budget maskerad Om du vill komma billigt undan så kan du enkelt göra en egen designad maskerad kostym. Ta bara ett par bas plagg som du kan undvara och mixa efter eget tycke och smak. Men det beror på vilket tema det är på maskeraden. Fynda på secondhand Vill du inte göra en helt egen

Budget maskerad

Om du vill komma billigt undan så kan du enkelt göra en egen designad maskerad kostym. Ta bara ett par bas plagg som du kan undvara och mixa efter eget tycke och smak. Men det beror på vilket tema det är på maskeraden.

Fynda på secondhand

Vill du inte göra en helt egen kostym så går det att fynda kul kläder i secondhandbutiker, du kan hitta unika kombinationer som gör dig till maskeradens medelpunkt. I dessa butiker kan du fynda billiga maskeradkläder, det gäller bara att vara ute i god tid. Framförallt om temat är 80 -tal så är det lätt att göra fynd. Här går det även lätt att fynda skor och andra detaljer som kan göra den stora skillnaden.

 

Köpa nytt

Om du vill köpa en ny maskeraddräkt så finns det enklare varianter för ett par hundra , men om du köper plagg i denna prisnivå så bör du tänka på att dessa kommer förmodligen bara hålla till en maskerad. Detta passar dig som vill köpa nytt varje gång.

Då kan det vara klokare att lägga ut lite mer pengar på att bra bas maskerad plagg som man kan ha på flera fester.  Det viktigaste när du väljer plagg är att du trivs och inte känner dig obekväm.

 

Åter till snyggamaskeradkläder

 

 

Comments

Write a comment

*