Back to Top

Catsuit sexig Röd Maskeraddräkt

Kr299.00 Beställ här

Sexig maskeraddräkt i rött Kom till maskeraden i en tight helkroppsdräkt i en snygg röd-glänsande färg. Denna sexiga maskeraddräkt catsuit passar utmärkt till både Halloween festen och  på vanliga maskerader. Matcha gärna denna dräkt med ett par passande pumps och andra maskerad tillbehör för en fulländad sexig maskerad look. Catsuit sexig Röd Maskeraddräkt består av

Sexig maskeraddräkt i rött

Kom till maskeraden i en tight helkroppsdräkt i en snygg röd-glänsande färg. Denna sexiga maskeraddräkt catsuit passar utmärkt till både Halloween festen och  på vanliga maskerader. Matcha gärna denna dräkt med ett par passande pumps och andra maskerad tillbehör för en fulländad sexig maskerad look.

Catsuit sexig Röd Maskeraddräkt består av en röd, skimrande helkroppsdräkt i elastiskt material med en dragkedja på framsidan. Det ingår även ett par svarta resår band vid ben-sluten för att hålla dräkten säkert på plats. Pröva gärna att gå i dräkten hemma ett tag så att du känner dig trygg och bekväm när du sedan ska gå på festen. Dräkten kommer från partyhallens breda utbud av läckra maskeradkläder för kvinnor.

Comments

Write a comment

*