Back to Top

Frozen Elsa maskerad klänning barn

Added on oktober 26, 2018 inmaskeradkläder för barn
Kr399.00 Beställ här

Blinkande maskeradklänning för barn Denna Frozen Elsa maskerad klänning för barn är inte bara vacker , den kan även spela musik och blinka. Så om ditt barn gillar både dans och frost så är detta ett klokt val av maskeradplagg till ditt barn. Kom och lek med Olaf, Anna och dem andra Frost filmen i

Blinkande maskeradklänning för barn

Denna Frozen Elsa maskerad klänning för barn är inte bara vacker , den kan även spela musik och blinka. Så om ditt barn gillar både dans och frost så är detta ett klokt val av maskeradplagg till ditt barn. Kom och lek med Olaf, Anna och dem andra Frost filmen i denna fantastiska klänning för barn. Passar perfekt till barnet som vill ha en söt klänning på barn maskeraden, så kom till Frozen maskeraden i just denna vackra Frost Elsa dräkt. Låt de andra gästerna häpnas över din stiliga frost maskeradklänning. Gillar dit barn frost så kommer denna söta prinsessklänning passa perfekt!

Är det ni som anordnar kalaset så kanske frost tema passar perfekt!

Elsa Klänning med musik är en blå klänning med glitter detaljer, spetsärmar och det medföljer även en tunn slöja.
Du hittar den hos partyhallen och batterier till speldosan och lamporna ingår.

Finns i barnstorlekarna: small, medium, large.
Är du osäker på storleken så har partyhallen en storleksguide som gör det enkelt att hitta en passande storlek. Om du är klok så beställer du en lite större storlek så kan ditt barn kanske ha den även nästa år. om barnet inte har tröttnat på frost då? Tvättråden för detta plagg är handtvätt och plagget ska dropptorka.

Comments

Comments are disabled for this post.