Back to Top

Haj dräkt

Added on september 19, 2018 inmaskeradkläder för barn
Kr 299.00 Beställ här

En fena på barn maskeraden Varför inte vara en gullig haj med  fena på kalaset.  Om ditt barn väljer en haj maskeraddräkt för barn  så kan du låta barnen leka fiskar på kalaset.   Kombinera med en enkel frågesport och fiskdamm så är du klar, det behöver inte vara svårt att anordna ett kalas som barnen

En fena på barn maskeraden

Varför inte vara en gullig haj med  fena på kalaset.  Om ditt barn väljer en haj maskeraddräkt för barn  så kan du låta barnen leka fiskar på kalaset.   Kombinera med en enkel frågesport och fiskdamm så är du klar, det behöver inte vara svårt att anordna ett kalas som barnen kommer att minnas!

Hajar behöver inte vara skrämmande och farliga. Med den här haj dräkten kan ditt barn bevisa  att hajar kan  sprida kärlek,glädje  och kanske ge  ett par haj kramar på barnkalaset.Barnets huvud sticker upp ur hajens mun.

Kalas med haj tema

Är det ni som tänker anordna kalaset så finns det roliga filmer med haj temat som t.ex. Hajar som Hajar. Visar ni en film på kalaset så skapar ni en liten lugn stund och kanske kan ni avsluta med en haj fiskdamm. Till kalas mat passar kanske Fish And Chips. Har ni gått om tid kanske ni kan göra ett haj gap i papp som barnen får fiska igenom.

Fakta om haj dressen.

Denna charmiga haj maskeraddräkt för barn inkluderar en grå kropps overall med fenor, skoöverdrag samt en vit framsida med dragkedja och ett öppet haj huvud. Den finns hos partyhallen, dom har snabba leveranser och vettiga priser.

Comments

Comments are disabled for this post.