Back to Top

Maskeraddräkt sexig gudinna

Added on september 18, 2018 inMaskeraddräkt kvinna
Kr499.00 Beställ här

Läcker guld gudinnedräkt I denna läckra gudinnedräkt kommer du verkligen att synas på maskeraden.  Den passar dig som vill vara snygg och sticka ut lite lagom på festen. I skimrande guld, romantiskt och sexigt kan du vara både rättvis och god, men också hård och maktfullkomlig. Folk kommer att bygga tempel till din ära! Gudinna

Läcker guld gudinnedräkt

I denna läckra gudinnedräkt kommer du verkligen att synas på maskeraden.  Den passar dig som vill vara snygg och sticka ut lite lagom på festen. I skimrande guld, romantiskt och sexigt kan du vara både rättvis och god, men också hård och maktfullkomlig. Folk kommer att bygga tempel till din ära!

Gudinna Maskeraddräkt  består av en lång beige klänning med guldkanter samt ett guldfärgat axelspänne.  Det följer även med  ett guld midjebälte med löv, ett matchande pannband och ett par handledsskydd. Skulle den inte falla dig helt smaken så finns det liknande maskeradklänningar som inte är lika glittrande i guld. Men vem vill inte vara gudinna för en kväll och njuta av uppvaktning.

Är du osäker på din storlek så har partyhallen en bra storleksguide, som gör det enklare att välja rätt storlek.

Klä dig bekvämt

 

När du ska gå på maskerad se till att det du har på dig är bekvämt, när du är på en fest, är tanken att det ska vara kul. Om ditt klädval är alltför snävt, och obekvämt kommer det att påverka kvällen negativt . Välj helst lösa eller stretchiga kläder som inte begränsar dig eller stramar åt. Dina skor bör också vara bekväma att bära under hela kvällen, och du bör också vara lagom varm. Testa gärna att gå omkring hemma i dina maskeradkläder så att du vänjer dig och kan bra upp kläderna med stolthet och stil.

 

Comments

Comments are disabled for this post.