Back to Top

Maskeradkläder barn

Added on inmaskeradkläder
Kr349.00 Beställ här

Barn maskeradkläder Den snygga dinosaurie barn maskeraddräkten hittar du hos partykungen.  snabb fakta om dräkten. Dinosauriedräkten består av en grön jumpsuit med detaljrikt dinousariefjäll och  en fastsatt huva i form av ett dinosauriehuvud. Huvan har en öppning fram med resår runt omkring för en behanaglig passform. Dinosauriedräkten har en fastsydd rejäl tjock svans baktill, en 

Barn maskeradkläder

Den snygga dinosaurie barn maskeraddräkten hittar du hos partykungen.  snabb fakta om dräkten. Dinosauriedräkten består av en grön jumpsuit med detaljrikt dinousariefjäll och  en fastsatt huva i form av ett dinosauriehuvud. Huvan har en öppning fram med resår runt omkring för en behanaglig passform. Dinosauriedräkten har en fastsydd rejäl tjock svans baktill, en  mjuk taggig ryggrad samt ett par  matchande handskar för händerna.

Skulle inte en dinosauriedräkt passa ditt barn så finns det mängder av andra barnmaskerad plagg att välja på. Det är lätt att göra ditt barns fantasier till verklighet med  rätt maskeraddräkt.

Fråga bara ditt barn vilken figur dom vill vara,det finns underbara färgglada kostymer,maskeradkläder och dräkter till alla kalas. Välj bara ett plagg som barnet gillar och känner sig bekväm i. Vill du inte betala för en barn maskeraddräkt så går det enkelt att tillverka en egen dräkt. Ta bara ett gammalt lakan och gör en spökdräkt. Ett annat enkelt val kan vara bagare!
Vill du köpa kläder besök partyhallen.se  där finner du mängder med prisvärda och roliga maskerad kläder till alla maskerader och barnfester!

Det finns  maskeradkläder både för att använda på barnkalas och på maskerad eller varför inte till Halloween festen.

Ditt barn  gör garanterat succé på maskerad eller Halloween i en gullig outfit.
Här ser du en video som kan ge dig lite mer inspiration till att skapa en unik barn maskeraddräkt.

Som du ser i filmen så kan ett par diskhandskar bli ett par snygga superhjälte vantar. Men om du inte  har tid eller lust att skapa något själv så kommer du snart kunna finna  mer prisvärda barn maskeradplagg här !

åter till snygga maskeradplagg

Comments

Comments are disabled for this post.