Back to Top

Sexiga maskeradplagg

Added on inmaskeradkläder
Kr539.00 Beställ här

Sexiga maskerad kläder Letar du efter läckra kläder till festen? Vad sägs om att vara supergirl för en kväll! Supergirl dressen består av en läcker blank kjol, skoöverdrag och Super Girl-topp med mantel för den rätta kompletta superwoman looken. Läcker sjuksköterska Det finns flera snygga val. Det vanligaste kanske är sjuksköterska looken. Denna maskerad kostym

Sexiga maskerad kläder

Letar du efter läckra kläder till festen?

Vad sägs om att vara supergirl för en kväll!

Supergirl dressen består av en läcker blank kjol, skoöverdrag och Super Girl-topp med mantel för den rätta kompletta superwoman looken.

Läcker sjuksköterska

Det finns flera snygga val. Det vanligaste kanske är sjuksköterska looken. Denna maskerad kostym kan du faktiskt fixa själv ganska enkelt. Ta bara en vit skjorta med en lämplig urringning och en lagom kort kjol och ett par sexiga strumpor och kanske även ett par strumpeband så är du klar.

Som en extra detalj kan du kanske låna barnens leksaks stetoskop.

Sexig polismaskeraddräkt

Detta är också en gammal klassiker som finns i flera mer eller mindre utmanande stilar. Tänk på att välja en stil som passar dig och ditt party humör.

superhjältinnaSexig superhjälte dräkt

Att vara supergirl  eller batgirl för en kväll kan vara kul, dessa maskeradplagg finns hos dom flesta välsorterade online butiker och kostar från ca 300kr och uppåt. Eller varför inte en ninja?

 

Sexig skoluniform

Kan bestå av en  kort volangkjol, slips, krage och kanske kort sensuell  topp.

Svarta knästrumpor finns att köpas till.

Tips till männen

maskerad manMän som har den rätta kroppen kan satsa på gym looken, detta lär säkert gå hem hos kvinnorna. Annars så kan män även satsa på polis temat.

Det finns även många roliga superhjälte dräkter att välja bland, både med och utan muskler.

Hos partyhallen.se finner du mängder med prisvärda och roliga maskerad kläder till alla maskerader och fester.!

 

 

 

Åter till  snygga maskeradkläder

 

 

 

Comments

Write a comment

*