Back to Top

Snögubbe för barn

Added on november 14, 2018 inmaskeradkläder för barn
Kr199.00 Beställ här

Gullig snögubbedräkt för barn Vem skulle inte vilja se sitt barn i denna snygga snögubbedräkt för barn! Passar både till julfirandet och till maskerad kalaset. Om det är ni som ska ordna maskeraden kanske temat för kalaset kan vara Frost eller vinter! Denna snögubbedräkt för barn kommer göra succé hur den än används! Glöm inte

Gullig snögubbedräkt för barn

Vem skulle inte vilja se sitt barn i denna snygga snögubbedräkt för barn! Passar både till julfirandet och till maskerad kalaset. Om det är ni som ska ordna maskeraden kanske temat för kalaset kan vara Frost eller vinter! Denna snögubbedräkt för barn kommer göra succé hur den än används! Glöm inte bort att föreviga minnet och varför inte skapa ett foto collage att ge bort i present till släkt och vänner.

Fakta om Snögubbedräkten från partyhallen:
Den består av en snögubbedräkt i form av en dräkt i vitt tyg med fastsydda detaljer, såsom två svarta knappar och gula snöflingor. En svart  stor hatt i filtliknande tyg och en röd och grön randig halsduk tillkommer.

Prova hemma

Låt gärna ditt barn pröva dräkten hemma en stund så att barnet känner sig bekväm och trygg i sin nya maskeraddräkt. Ett enkelt råd som kan minska risken för att ditt barn blir besvärad och tjurig på festen.  ha gärna en ombyte när till hands om olyckan skulle vara framme. Tänk även på att kolla så att ditt barn är lagom varm.
Vill du läsa lite historik kring snö gubben kan du läsa mer här på  wikipedia

Där får du även lite tips på hur du kan bygga en snö gubbe, om vi nu får någon snö i vinter!

Comments

Write a comment

*