Back to Top

Snygg tomtedräkt

Added on inmaskeradkläder
Kr499.00 Beställ här

Tomtedräkten är en del som kommer göra dig till en bra tomte. En stilig tomte hör julen till eftersom de kommer ge familjen härliga minnen för livet, och framför allt dom små barnen. Många tänker spara pengar och vill köpa den billigaste tomtedräkten dom kan hitta, men investerar du i lite kvalité så kommer du

Tomtedräkten är en del som kommer göra dig till en bra tomte. En stilig tomte hör julen till eftersom de kommer ge familjen härliga minnen för livet, och framför allt dom små barnen. Många tänker spara pengar och vill köpa den billigaste tomtedräkten dom kan hitta, men investerar du i lite kvalité så kommer du att ha glädje av din dräkt i många år framöver. Så tänk inte billigt tänk kvalité.

När det gäller storlek så är det klokt att välja en stor tomtedräkt så att alla som vill kan låna den. Investera gärna även i en bra lagom stor julklappssäck som kommer bra till hands när julklapparna ska delas ut. En rolig,snygg,glad och nykter tomte kommer ge barnen oförglömliga minnen. En trevlig tradition kan vara att låta tomten eller en liten tomtenisse läsa ett par julrim eller varför inte en rolig tomte historia. Fråga barnen så kanske dom även har någon trevlig julsång som dom vill sjunga.

Så vad väntar du på investera i en snygg tomtedräkt till julen 2018 och kanske även en mindre dräkt till tomtenissen. Vill barnen hellre bära rendräkter så finns det flera söta varianter.Denna dräkt finner du hos partykungen och där hittar du även en matchade röd tomtesäck. Vill du gå all in så har dom även en tomtemagen. Om du investerar i en snygg praktisk dräkt med fina små detaljer, så kommer du tycka att det är kul att tomta i den i vinter! Vill du hellre pröva en en ny variant så finns det sedan en tid även uppblåsbara tomtedräkter för vuxna.

Fakta om tomtedräkten:
Tomtedräkt Deluxe inkluderar en röd tomterock med vit fluff samt ett par matchande byxor med resår vid midjan med fickor. Det ingår även ett rejält svart bälte i tyg med metallspänne, ett par vita handskar samt svarta skoöverdrag i läderimitation.
Det ingår även en klassisk tomteluvan samt tomteskägg. Den finns i två storlekar standard och plus size. Hög kvalité, skön passform och en snygg och klassisk design.
Denna online butik har prisvärda produkter och snabba leveranser.
Vill du läsa lite historia om julen kan du besöka https://sv.wikipedia.org/wiki/Jul där finner du intressant läsning om denna familjehögtid.

Comments

Write a comment

*