Back to Top

Tight skelett catsuit maskeraddräkt

Added on oktober 21, 2018 inMaskeraddräkt kvinna
Kr499.00 Beställ här

Sexig catsuit skelett till halloween Vill du vara ett läckert skelett på Halloween? Den här catsuiten är en perfekt mix av sexig och läskig. Den här sexiga maskerad dräkten med skelettryck på kommer att ge dig all den uppmärksamhet du förtjänar. Den har en sexig lite vågad wet look . Denna svarta skelett catsuit består

Sexig catsuit skelett till halloween

Vill du vara ett läckert skelett på Halloween? Den här catsuiten är en perfekt mix av sexig och läskig. Den här sexiga maskerad dräkten med skelettryck på kommer att ge dig all den uppmärksamhet du förtjänar. Den har en sexig lite vågad wet look .

Denna svarta skelett catsuit består av en stilren svart dräkt med skelett tryck på både ärmar samt kropp. Maskeraddräkten klär du lätt på dig med hjälp av dragkedjan på ryggen.

Skulle du inte tycka om att ha ett skelett tryck på ditt maskerad plagg så finns det även en enfärgad röd catsuit. Väljer du denna så kan du även bära den på andra maskerader som inte har ett halloween tema. Väljer du en tight dräkt så kommer du verkligen att sticka ut på maskerad festen.

Denna storsäljande skelett maskeraddräkt finns just nu hos partykungen i storlekarna: Small och Medium.

Comments

Comments are disabled for this post.