Back to Top

Tröjor med hundmotiv Min chihuahua T-shirt

Sek237.00 Beställ här..

Denna läckra tröja har texten: ”First we steal your heart and then we steal your sofa & bed” My  chihuahua Produktdetaljer: Rund hals T-Shirt Unisex Anpassade kortärmade T-shirts för herrar blir en perfekt och tidlös gåva. Dess runda hals och klassiska snitt kommer att passa dom flesta chihuahua hundägare. Passform: Klassisk passform Ärmtyp: Kortärmad Kragtyp:

Denna läckra tröja har texten:

First we steal your heart and then we steal your sofa & bed”

My  chihuahua

Produktdetaljer:
Rund hals T-Shirt Unisex
Anpassade kortärmade T-shirts för herrar blir en perfekt och tidlös gåva. Dess runda hals och klassiska snitt kommer att passa dom flesta chihuahua hundägare.

Passform: Klassisk passform
Ärmtyp: Kortärmad
Kragtyp: Rund hals
Kvalitetstyg: 150g/m² – 4,5oz/yd²
Material: 100% bomull

Den finns i en mängd av olika färger och även som skön munkjacka för den sena kvällspromenaden. Ska du bege dig till stranden så finns den även som linne. Den finns bara i en begränsad upplaga så vänta inte om du tror att denna söta chihuahua T-shirt kan vara det du vill ha!

Lite information om chihuahua

Det är världens minsta hund. Den har ett sött utseende men har ett kurage och en vaktinstinkt som betydligt större hundraser. Den har ett livligt temperament och är väldigt nyfiken. Den väger endast ca 2kg. Pälsen kan vara kort,rak och glänsande eller lång och mjuk eller vågig struktur. Ögonen är stora och runda och kan ha många färger men rubinrött är en särdrag för rasen.

Comments

Comments are disabled for this post.